Viimeisimmät postaukset
Klassikkoviinit ja heidän täydelliset ruokaparinsa – Makumatka maailman ympäri
Viini ja ruoka ovat täydellinen pari, ja kun löydät oikean yhdistelmän, molempien maut nousevat uusiin ulottuvuuksiin. Tässä kirjoituksessa esittelemme [...]
Maderuoat – Maukasta lämmikettä paukkupakkasille
Maderuokia valmistetaan perinteisesti talvella kylmien vesien aikana, jolloin kalan maku on parhaimmillaan. Mikäli et itse käy madepilkillä, löydät madetta [...]
Maderuoat – Maukasta lämmikettä paukkupakkasille
Maderuokia valmistetaan perinteisesti talvella kylmien vesien aikana, jolloin kalan maku on parhaimmillaan. Mikäli et itse käy madepilkillä, löydät madetta [...]
Viinitapahtumat 2020
Viinitapahtumat 2020 -listaus kerää yhteen paikkaan kattavasti ympäri Suomea järjestettävät viinimessut, -festivaalit ja muut yksittäisiä tastingeja kattavammat tapahtumat. Mukana [...]
Parhaat ruokasienet
Käytän Herkkukasarissa pääsääntöisesti viittä ruokasientä: kantarellia, suppilovahveroa, mustatorvisientä, herkkutattia ja vaaleaorakasta. Tänä vuonna saimme kerättyä ruokasieniä vasta hyvin myöhään [...]