Loading...
Kotiruokapalvelu tekee arjesta loistokkaampaa 2019-07-24T12:30:39+00:00

Kotiruokapalvelu tekee arjesta loistokkaampaa

Kotiruokapalvelumme auttaa arjessa niin ikäihmisiä kuin lapsiperheitä. Valmistamme ateriat kotonasi toiveidesi mukaan. Asiakkaamme pitävät erityisesti siitä, että ruokalajit ovat vaihtelevia ja uudenlaisia makuja saa kokeilla säännöllisesti.

Kenelle kotiruokapalvelu sopii

  • ikäihmisille – päätä itse, mitä syöt ja milloin
  • toipilaille – palaa aiemmin kotiin
  • lapsiperheille ja kaikille kiireisille – enemmän aikaa perheelle ja itselle

Kotiruoan voimme valmistaa kotonasi. Halutessasi myös työpäiväsi aikana – tai miten sinulle parhaiten sopii.

Lasagne on italialainen maailmanvalloittaja.

Saat apua arkeen

  • terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa, myös pakastimeen,
  • vähemmän kauppareissuja ja
  • enemmän aikaa perheelle ja itsellesi.

Meiltä toivotaan hyvin erilaisia ruokia: toiset pitävät kevyemmistä keitoista ja kasvisruoista, toiset asiakkaistamme nauttivat pitkään haudutetuista lihapadoista, lasagnesta ja vaikkapa mustikkapiirakasta jälkiruoaksi. Suunnittelemme jatkuvasti myös uusia ruokalajeja – saat kotiruokapalvelumme avulla siis myös vaihtelua arkiruokiin. Huomioimme myös ikäihmisten ravinteikkaan ruoan tarpeen.

Kotona tehtyä ruokaa

Erona perinteiseen ateriapalveluun kotiruokapalvelussamme on se, että ruoka on todella kotiruokaa. Tyypillisesti käymme asiakkaidemme luona kerran viikossa tai kaksi kertaa kuukaudessa. Siksi voimme myös halutessasi valmistaa erityisen aterian käyntipäivänämme: vaikkapa sienikeittoa alkuruoaksi, paistettua siikaa pääruoaksi ja mustikkapiirakkaa jälkiruoaksi.

Voimme myös hoitaa ruokaostokset puolestasi. Kotiruoan voimme valmistaa kotonasi, saat myös juttuseuraa käyntimme aikana, mikäli haluat.  Halutessasi valmistamme ruoat myös työpäiväsi aikana – tai miten sinulle parhaiten sopii.

Voit tilata meidät kokeilukäynnille

Usein käymme asiakkaan luona kokeilukäynnillä – voit siis tilata meidät myös yhdeksi kertaa valmistamaan ruokaa. Kokeilukerralla tutustut meihin, saat maistaa valmistamaamme ruokaan ja voimme yhdessä sopia, miten voit parhaiten hyödyntää kotiruokapalveluamme.

Tilaa kokeilukerta

Turku, Raisio, Kaarina – olemme lähellä

Toimimme Turussa ja noin 20 kilometrin säteellä ympäristökunnissa. Kysy lisätietoja, pyrimme aina järjestämään palvelua kiinnostuneille.

Ota yhteyttä – kerromme mieluusti kotiruokapalvelusta!

Haluan tarjouksen kotiruokapalvelusta