Asiantuntijamme 2019-04-30T15:22:13+00:00

Asiantuntijamme

Pasi Jämä
Pasi JämäKeittiömestari
Minulla on yli 30 vuoden kokemus ravintolamaailmasta, olen työskennellyt keittiö- ja ravintolapäällikkönä. Lisäksi minulla on erityisosaamista kalan- ja lihankäsittelystä sekä tuotekehityksestä, konseptoinnista ja menukokonaisuuksien suunnittelusta. Olen myös tottunut kouluttaja sekä mukaansatempaava ja räiskyvä puhuja. Koulutukseltani olen keittiömestari.

Herkkukasarissa vastaan ruoan elämyksellisyydestä.

Vapaa-aikanani kerään postimerkkejä kuten isoisoisäni, isoisäni ja isäni. Kerään myös Tex Willereitä. Olen intohimoinen peluri: marjapussi on leipälajini. Kevät on parasta aikaa, silloin lasken Velkualle verkot ja odotan siika- ja ahvenparvia. Lisäksi luen paljon, yöpöydällä on usein uusin Historia-lehti ja seikkailuromaani.

Lautasella: Simpukoita ja rapuja.
Lasissa: Maito on asia, josta en luovu. Myös voimakas italialainen, erittäin täyteläinen ja sopivan tanniininen punaviini kuten Amarone uppoa mielihyvin.
Keittiössä soi: Juice Leskinen ja Tuomari Nurmio.

“Olen intohimoinen keittäjä – minulle eniten merkitsevät elämykset, joita voin tarjota ihmisille.”

Ollaan kuulolla!
Puhelin 040 511 7966
pasi.jama@herkkukasari.fi

Mikko Leskinen
Mikko LeskinenJuoma-asiantuntija ja kokki
Ravintolamaailmassa sekä keittiön että salin puoli on minulle tuttu, siksi saumattoman kokemuksen luominen on minulle intohimo. Juoma-asiantuntijana minua kiehtoo käsityöläisoluiden ja viinien yhdistäminen ruokiin. Lisäksi seuraan cocktail-trendejä: juuri nyt minua kiinnostaa, miten ruokien maailma tuodaan lasiin. Koulutukseltani olen ravintolakokki ja olen erikoistunut kylmiin ruokiin.

Herkkukasarissa vastaan asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta. Lisäksi kehitän juomavalintojamme.

Harrastan avantouintia ja salilla käymistä. Pidän myös nikkaroinnista ja viimeksi tein isäni kanssa pieneen keittiööni liikuteltavan saarekkeen. Lisäksi luen paljon ravintola-alaan liittyviä kirjoja ja maailman kirjallisuuden klassikoita.

Lautasella: tartarpihvi – tai omaan juureen leivottua leipää
Lasissa: käsityöläisolutta tai itse tehtyä jääteetä
Keittiössä soi: kaikenlaista jazzista hard rockiin

“Iloitsen joka kerta, kun asiakkaani kokee elämyksen ja siitä muodostuu hänelle uusi laatuvaatimus.”

Ota yhteyttä!
Puhelin 045 207 5499
mikko.leskinen@herkkukasari.fi