Asiantuntijamme

Herkkukasarissa vastaan ruoan elämyksellisyydestä.
Vapaa-aikanani kerään postimerkkejä kuten isoisoisäni, isoisäni ja isäni. Kerään myös Tex Willereitä. Olen intohimoinen peluri: marjapussi on leipälajini. Kevät on parasta aikaa, silloin lasken Velkualle verkot ja odotan siika- ja ahvenparvia. Lisäksi luen paljon, yöpöydällä on usein uusin Historia-lehti ja seikkailuromaani.
Lautasella: Simpukoita ja rapuja.
Lasissa: Maito on asia, josta en luovu. Myös voimakas italialainen, erittäin täyteläinen ja sopivan tanniininen punaviini kuten Amarone uppoa mielihyvin.
Keittiössä soi: Juice Leskinen ja Tuomari Nurmio.
“Olen intohimoinen keittäjä – minulle eniten merkitsevät elämykset, joita voin tarjota ihmisille.”
Ollaan kuulolla!
Puhelin 040 511 7966
pasi.jama@herkkukasari.fi

Herkkukasarissa vastuualueenani on oikeanlaisten juomien löytäminen ruuille, sekä hostata tapahtumia
Vapaa-aikana harrastan paljon liikuntaa, sekä viinikirjojen opiskelua. Minut löytää kesäisin useimmiten ravintoloissa tai puistoissa jossa vietän aikaa kahden lapseni kanssa. Sydäntä lähellä on viinit, sekä lasten kanssa puuhastelu . Muihin harrastuksiin kuuluvat lenkkeily ja salilla käyminen.
Lautasella: Kunnon naudan sisäfilepihvi
Lasissa: Ruinart Blanc de Blancs Champagne Brut tai chablis. Punaviineissä pinot noir.
Valkoviinissä makuni on mitä kuivempi sen parempi, lempirypäleeni niistä on chardonnay.
isabella@herkkukasari.fi
Puhelin: 0465393417