Asiantuntijamme

Pasi Jämä
Pasi JämäKeittiömestari
Minulla on yli 30 vuoden kokemus ravintolamaailmasta, olen työskennellyt keittiö- ja ravintolapäällikkönä. Lisäksi minulla on erityisosaamista kalan- ja lihankäsittelystä sekä tuotekehityksestä, konseptoinnista ja menukokonaisuuksien suunnittelusta. Olen myös tottunut kouluttaja sekä mukaansatempaava ja räiskyvä puhuja. Koulutukseltani olen keittiömestari.

Herkkukasarissa vastaan ruoan elämyksellisyydestä.

Vapaa-aikanani kerään postimerkkejä kuten isoisoisäni, isoisäni ja isäni. Kerään myös Tex Willereitä. Olen intohimoinen peluri: marjapussi on leipälajini. Kevät on parasta aikaa, silloin lasken Velkualle verkot ja odotan siika- ja ahvenparvia. Lisäksi luen paljon, yöpöydällä on usein uusin Historia-lehti ja seikkailuromaani.

Lautasella: Simpukoita ja rapuja.
Lasissa: Maito on asia, josta en luovu. Myös voimakas italialainen, erittäin täyteläinen ja sopivan tanniininen punaviini kuten Amarone uppoa mielihyvin.
Keittiössä soi: Juice Leskinen ja Tuomari Nurmio.

“Olen intohimoinen keittäjä – minulle eniten merkitsevät elämykset, joita voin tarjota ihmisille.”

Ollaan kuulolla!
Puhelin 040 511 7966
pasi.jama@herkkukasari.fi

Isabella Sousa
Isabella SousaHost
Minulla on 10 vuoden kokemus ravintola-alalta, olen työskennellyt monissa erilaisissa työtehtävissä ravintoloissa.

Herkkukasarissa vastuualueenani on oikeanlaisten juomien löytäminen ruuille, sekä hostata tapahtumia

Vapaa-aikana harrastan paljon liikuntaa, sekä viinikirjojen opiskelua. Minut löytää kesäisin useimmiten ravintoloissa tai puistoissa jossa vietän aikaa kahden lapseni kanssa. Sydäntä lähellä on viinit, sekä lasten kanssa puuhastelu . Muihin harrastuksiin kuuluvat lenkkeily ja salilla käyminen.

Lautasella: Kunnon naudan sisäfilepihvi
Lasissa: Ruinart Blanc de Blancs Champagne Brut tai chablis. Punaviineissä pinot noir.
Valkoviinissä makuni on mitä kuivempi sen parempi, lempirypäleeni niistä on chardonnay.

isabella@herkkukasari.fi
Puhelin: 0465393417