Baskimaan menu vie gastronomian huipulle
Baskimaan keittiö arvostetaan yhdeksi maailman hienoimmaksi. Sen tyyli luottaa vain muutamaan laadukkaaseen raaka-aineeseen, yksinkertaisiin makuyhdistelmiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Tämä käy yksiin myös meidän keittiöfilosofiamme kanssa.
Tervetuloa hienovaraisten makujen illalliselle.
– Pasi Jämä
Menu
Siiderissä keitettyjä simpukoita
Paistettua karitsan karetta
Zurra Putuna eli paprika-kalakeittoa
Välisorbettia
Paistettua siikaa ja kapris-persiljavoikastiketta
Härän sisäfileepihvi ja roqueford-konjakkikermakastiketta
Flan de naranja eli appelsiinilla maustettu paahtovanukas
Menun hinta 115 € / hlö
Viinipaketti 16-18 € / hlö
Esimerkkihinta on laskettu 10 hengen seurueelle ja hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (menusta maksettavaksi jää noin 60 euroa / henkilö).
Hinnat sisältävät keittiömestarin ja hovimestarin palvelut.


Arvostan suunnattomasti pelkistettyä tyyliä keittiössä. Siksi Baskimaa on minulle tärkeä. – Pasi

Pasi Jämä | keittiömestari
Pasilla on 30 vuoden kokemusta alalta. Pasi on tottunut järjestämään niin korkeanprofiilin istuvia illallisia kuin usean sadan hengen tilaisuuksia.
Keittiömestarina Pasi on taiteilija, inspiraatio voi iskeä keskellä yötä – sinä ja vieraasi saatte nauttia tuloksista. Blogistamme voit lukea lisää Baskimaan menun taustoista.