Baskimaan menu vie gastronomian huipulle
Baskimaan keittiö arvostetaan yhdeksi maailman hienoimmaksi. Sen tyyli luottaa vain muutamaan laadukkaaseen raaka-aineeseen, yksinkertaisiin makuyhdistelmiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Tämä käy yksiin myös meidän keittiöfilosofiamme kanssa.
Tervetuloa hienovaraisten makujen illalliselle.
– Pasi Jämä
Menu
Siiderissä keitettyjä simpukoita
Paistettua karitsan karetta
Zurra Putuna eli paprika-kalakeittoa
Välisorbettia
Paistettua siikaa ja kapris-persiljavoikastiketta
Härän sisäfileepihvi ja roqueford-konjakkikermakastiketta
Flan de naranja eli appelsiinilla maustettu paahtovanukas
Menun hinta 115 € / hlö
Viinipaketti 16-18 € / hlö
Esimerkkihinta on laskettu 10 hengen seurueelle ja hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (menusta maksettavaksi jää noin 78 euroa / henkilö).
Hinnat sisältävät keittiömestarin ja hovimestarin palvelut.
Arvostan suunnattomasti pelkistettyä tyyliä keittiössä. Siksi Baskimaa on minulle tärkeä. – Pasi
Pasi Jämä | keittiömestari
Pasilla on 30 vuoden kokemusta alalta. Pasi on tottunut järjestämään niin korkeanprofiilin istuvia illallisia kuin usean sadan hengen tilaisuuksia.
Keittiömestarina Pasi on taiteilija, inspiraatio voi iskeä keskellä yötä – sinä ja vieraasi saatte nauttia tuloksista. Blogistamme voit lukea lisää Baskimaan menun taustoista.
Mikko Leskinen | juoma-asiantuntija, kokki
Mikko on ruoan ja juomien yhdistämisen ammattilainen, joka nauttii erityisesti klassisten viini–ruokaparien modernisoinnista ja parhaimpien käsityöläisoluiden sovittamisesta ruokiin. Hän on lisäksi erikoistunut kylmiin ruokiin.
Mikko johdattaa teidät myös cocktail-trendien maailmaan.