Baskimaan menu vie gastronomian huipulle

Baskimaan keittiö arvostetaan yhdeksi maailman hienoimmaksi. Sen tyyli luottaa vain muutamaan laadukkaaseen raaka-aineeseen, yksinkertaisiin makuyhdistelmiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Tämä käy yksiin myös meidän keittiöfilosofiamme kanssa. 

Tervetuloa hienovaraisten makujen illalliselle.

– Pasi Jämä 

Menu

Siiderissä keitettyjä simpukoita

Paistettua karitsan karetta

Zurra Putuna eli paprika-kalakeittoa

Välisorbettia

Paistettua siikaa ja kapris-persiljavoikastiketta

Härän sisäfileepihvi ja roqueford-konjakkikermakastiketta

Flan de naranja eli appelsiinilla maustettu paahtovanukas

Menun hinta 115 € / hlö
Viinipaketti 16-18 € / hlö

Esimerkkihinta on laskettu 10 hengen seurueelle ja hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (menusta maksettavaksi jää noin 60 euroa / henkilö).
Hinnat sisältävät keittiömestarin ja hovimestarin palvelut.

Haluan tarjouksen
Arvostan suunnattomasti pelkistettyä tyyliä keittiössä. Siksi Baskimaa on minulle tärkeä. – Pasi

Pasi Jämä | keittiömestari

Pasilla on  30 vuoden kokemusta alalta. Pasi on tottunut järjestämään niin korkeanprofiilin istuvia illallisia kuin usean sadan hengen tilaisuuksia.

Keittiömestarina Pasi on taiteilija, inspiraatio voi iskeä keskellä yötä – sinä ja vieraasi saatte nauttia tuloksista. Blogistamme voit lukea lisää Baskimaan menun taustoista.

Haluan tarjouksen, por vafor!