Korkealaatuiset tilaisuudet edustukseen – räätälöimme valmiin paketin
Meillä on syvällinen kokemus korkean profiilin edustustilaisuuksista ja voimme tarjota teille ainutlaatuisen henkilökohtaista palvelua. Yrityksenne tilaisuus voidaan järjestää edustustiloissanne tai esimerkiksi kotonanne – voimme myös järjestää tilaisuuden luonteeseen soveltuvan juhlatilan.



Luomme laadukkaan menun ja tarjoamme ohjelmaa
Edustustilaisuudet lounaista illallisiin, tyky-päivien kokkikoulut ja viinitastingit sekä ruoka- ja juomapalvelut brunssista iltapalaan.
Osallistumme mielellämme yritystilaisuuden yksityiskohtaiseen suunnitteluun ja huomioimme toiveenne ja tilaisuuden luonteen. Saatte kauttamme keittiömestarin ja hovimestari-viiniasiantuntijan palvelut sekä kaikki muut tarvittavat palvelut aina baarimikosta juhla- ja kokoustilan hakemiseen.
Voit vähentää koulutus- ja edustuskulut yrityksen verotuksessa.
Läksiäisjuhlilla rakennetaan yritysmielikuvaa henkilöstön keskuudessa.

Esimerkkejä toteuttamistamme yritystilaisuuksista

Hienoa toimintaa!! Suosittelen ja jatkossakin asioimme Herkkukasarin kanssa!
Arto Hallaranta, Country Sales Manager
Sony Finland pikkujoulut Plaza Business Parkin saunatiloissa.
Noin 20 juhlijaa.
Kolmen ruokalajin istuva illallinen, jossa erityistä tunnelmaa luotiin huolekkaalla salityöskentelyllä: sekä annokset että niihin sovitetut viinit esiteltiin juhlijoille.

Meillä Forerunnerissa tärkeintä on ammattitaito, näkemyksellisyys ja hyvä fiilis.
Näitä ominaisuuksia arvostan myös Herkkukasarissa.
Jussi Heimonen, toimitusjohtaja
Forerunner Oy:n 10-vuotisjuhlat Helsingin Vinoteekki -viinikellarissa.
Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita n. 50 henkeä.
Rennon juhlavaan tilaisuuteen suunnittelimme baskimaan pintxos-valikoiman, joka soveltui erityisen hyvin Jussin kellaristaan valitsemiin espanjalaisiin viineihin. Juhlavaa tunnelmaa tuettiin lisäksi asiantuntevalla tarjoilulla.

Loistavaa ruokaa, erinomaiset viinit ja ystävällinen palvelu. Vaikka olosuhteet vuokraamassa tilassa olivat vaatimattomat, loihti kaksikko pikkuruisessa keittiössä taivaallista ruokaa. Suosittelen!
Minna Knifsund, toimitusjohtaja
Restatopin pikkujoulut Kuusiston Kruunussa.
Yrityksen henkilökuntaa noin 20 henkeä.
Juhlassa tarjottiin istuva kolmen ruokalajin illallinen. Lisäksi ohjelmana oli viinitasting, jossa tutustuttiin viinien ja ruokien yhteensovittamiseen.
Me vastaamme vieraidenne viihtymisestä