Loading...
Viininmaistelu 2019-10-17T13:43:24+00:00

Viininmaistelu

Voimme räätälöidä toiveidenne mukaisen viininmaistelun –  vaikka samppanjatastingin tai viinikurssin teemasta, joka kiinnostaa juuri teidän seuruettanne. Olemme myös suunnitelleet valmiiksi muutamia teemoja viinitastingiin, mikä helpottaa valitsemaan aiheen.

Tavoitteenamme on, että osallistujat oppivat viininmaistelusta: esimerkiksi perusteet maistelusta, varmennusta omista suosikkityyleistä, viinin laatuomainaisuuksista, valmistusmenetelmistä. Luomme kuitenkin aina rennon ja innostavan ilmapiirin: sinä päätät, kuinka syvällisesti viineihin perehdytään ja mikä on tastingin teema.

Viininmaistelun järjestäminen onkin helppoa. Juttelemme aina järjestäjän kanssa, jotta kuulemme toiveet. Itse viininmaisteluun tuomme kaiken tarvittavan tullessamme laseista alkaen.

riesling_herkkukasari

Hinnoittelu – viininmaistelu

Viininmaisteluun sisältyy pruuvin suunnittelu, luentopalkkio ja ­materiaali. Viinitastingin kesto on 1,5 tuntia. Tuomme myös pruuviin tarvittavat maistelulasit tullessamme.


Minimiveloitus on 250 €. Viinit erikseen.

Viininmaistelun esimerkkihinnat olemme laskeneet kymmenen hengen seurueen mukaan, mutta järjestämme viininmaistelun vaikka pariskunnalle – tai seminaariväelle.

Järjestämme myös olutpruuveja.

Haluan tarjouksen viininmaistelusta

Suosituimmat maistelumme

Viinikoulussa tutustutaan viinin kasvatus- ja valmistusmenetelmiin sekä harjoitellaan viininmaistelutekniikkaa. Pruuvissa perehdytään myös viinin makuun vaikuttaviin tekijöihin sekä pyritään tunnistamaan omat viinimieltymykset. Kurssi sopii aloitteleville viinin ystäville – viinien maailma avautuu keskustellen ja mielipiteitä vaihtaen! Viinikoulu voidaan järjestää puna- tai valkoviineistä – tai molemmista.

Viininmaistajaiset 10 hengelle

32 € / henkilö (Hinnoitteluesimerkki sisältää pruuvin ja viinit)

Järjestä ystävillesi kuplivat viininmaistajaiset, joissa tutustutaan kuohuviineihin. Pruuvissa tutustutaan erityylisiin kuohuviin viineihin ja niiden valmistusmenetelmiin. Viininmaistajaiset huipentuvat laadukkaaseen saksalaiseen sektiin ja ikiklassikkoon – samppanjaan!
Maisteltavat viinit

  • Vallformosa Vintage Cava Brut, Espanja
  • Stefany Prosecco Brut, Italia
  • Saint Clair Vicar´s Choice, Uusi-Seelanti
  • Wegeler Gutssekt Riesling Brut, Saksa
  • Charles Heidsieck Réserve Brut, Ranska

Viininmaistajaiset 10 hengelle

36,40 € / henkilö (Hinnoitteluesimerkki sisältää pruuvin ja viinit)

Tastingiin on valittu viisi makuparia ja tarkoituksena on miettiä, mitä ruoka ja viini antavat toisilleen. Pehmentääkö lohitartar Rieslingin hapokkuutta, miten toimii portviinin ja suklaan liitto?

Maisteltavana

  • Riesling ja lohitartar
  • Gewürztraminer ja salsa criolla
  • Pinot Noir ja broileririllette
  • Chianti ja savuporsasmousse
  • Portviini ja petit four

Viininmaistajaiset 10 hengelle

47 € / henkilö (Hinnoitteluesimerkki sisältää pruuvin, viinit ja ruoat)

SUOSITTELEMME

Hinnat laskettu 10 osallistujan mukaan.

Haluan tarjouksen
“Hyvä vinkki illanistujaisten aloitukseksi, suosittelen!”

Sari Kantonen, Mietoinen

Haluan tarjouksen viininmaistelusta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Herkkukasarin kokki kotiin -palvelu

Tilaa huippuravintola luoksesi

Oletko suunnittelmassa illanistujaisia ystäville? Tai lähestyykö syntymäpäivät? Tilaa kokki kotiin ja keskity itse juhlimiseen.

Tutustu Kokki kotiin -palveluun
cocktail_koulu_herkkukasari

Opi cocktail-koulussa

Cocktail-koulu on täynnä makuja, värejä, jään poltetta ja sitruunan potkaisua. Opit asiantuntijan opastuksella erilaisia drinkinvalmistamisen tekniikoita.

Lue lisää cocktail-koulusta