Euroopan Mestarikokkien Pöydässä
“Euroopan Mestarikokkien Pöydässä -menu saa inspiraationsa saman nimisestä kirjasta, jossa lukuisat mestarikokit esittelevät mitä mahtavampia luomuksiaan. Menuseen on valikoitu uusia tuttavuuksia, kuin myös ikiklassikoita eri mestarikokkien ravintoloista. Menussa näkyy Herkkukasarin kädenjälki, lisäksi annokset on valmistettu pääsääntöisesti suomalaisia raaka-aineita hyödyntäen . Haluan kunnioittaa kirjantekoon osallistuneita kokkeja, joiden annoksista olemme tehneet omanlaisemme versiot; täten olemme päättäneet mainita kunkin ruokalajin jälkeen sen tekijän sekä ravintolan.
Tervetuloa nauttimaan, Euroopan mestarikokkien pöytään.”
Keittiömestari Pasi Jämä
MENU
Vihannesterriiniä makean sinappipyreen kera
Robert Kranenborg, Hollanti / Ravintola La Rive
—-
Rapua ja mätiä parsakermassa
Jan Buyetaert, Belgia / Ravintola De Belle Fleur
—-
Savustettua ankanrintaa misokastikkeessa
André Jaeger, Sveitsi / Rhein Hotel Fischer Zunft
***
Haukipyörykät
Harald Wolfhart, Saksa / Ravintola Schwarzwadstube
—
Tournedos
Jean Bardet, Ranska / Ravintola Jean Bardet
***
Madeirajäädyke ja mustikkakastiketta
Gianfranco Vissani, Italia / Ravintola Vissani
6 ruokalajin menu 130 € / hlö
Esimerkkihinnat on laskettu 10 hengen seurueelle Turun alueella.
Hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (6 ruokalajin menusta maksettavaksi jää noin 70 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen). Hinnat sisältävät myös raaka-aineiden hankinnan sekä keittiömestarin ja hovimestarin palvelut juhlapaikalla. Ilmoitathan mahdolliset allergiat tilauksen yhteydessä.
Menun kanssa on mahdollista nauttia sille sovitettuja laatuviinejä – mikäli olette kiinnostuneita viinipaketista, niin mainitsettehan tästä yhteydenoton lomassa.