Loading...
Kokkikoulu – opi ammattilaisen johdolla 2020-01-02T12:18:59+00:00

Kokkikoulu – opi asiantuntijan johdolla

Kokkikoulu sopii ohjelmalliseksi illanvietoksi kaveriseurueelle, polttariporukalle tai tyky-päivään. Kokkikoulu on kuin tehty sinulle, jos haluat haluat oppia lisää esimerkiksi:

  • kokonaisen kalan käsittelystä,
  • lihan ominaisuuksista ja valmistuksesta,
  • kasvisruoista tai
  • annosten kokoamisesta ja ammattimaisesta keittiötyöskentelystä

Miten kokkikoulu toimii

Mietitään yhdessä kokkikoulun teema ja haluttu vaativuustaso, me hoidamme raaka-aineiden hankinnan ja voimme hyödyntää verkostojamme hyvien raaka-aineiden saamiseksi. Autamme myös keittiötilan löytämisessä.

Aikaa itse kokkikouluun varataan 3–4 tuntia. Tavallisessa kotikeittiössä mahtuu hyvin järjestämään kokkikoulun noin kuudelle hengelle, pienehkössäkin keittiössä noin neljälle.

Kokkikoulun alkuun sopii hienosti cocktail-koulu, jossa valmistamme yhden alkudrinkiksi sopivan juomasekoituksen.Asiakkaamme ovat pitäneet erityisesti, kun viininmaistajaiset yhdistetään kokkikouluun – näin voi oppia, miten erilaiset viinit sopivat valmistettuihin ruokalajeihin.

Kokkikoulun yksi suosituimmista aiheista on ollut kalankäsittely –osallistujat ovat saaneet varmuutta käsitellä kokonaisia kaloja ja uusia lajeja.
KUKA KOKKAA PARHAITEN?

Kokkikisailu järjestään työ- tai ystäväporukalla, joka haluaa selvittää, kuka on keittiön keisari. Kokoa kaksi 6–10 hengen joukkuetta ja kerro toiveesi teemaksi. Kumpikin joukkue valmistaa saman menun oman kokin johdolla. Herkkukasarin ammattilaiset julistavat voittajan onnistumisen perusteella. 

Kokoa joukkueet – me hoidamme loput.

Haluan tarjouksen kokkikisailusta

Ota yhteyttä – kerron mieluusti lisää!

Pasi Jämä
040 511 7966
pasi.jama@herkkukasari.fi

Haluan tarjouksen
Haluaisin lisätietoja tai ideointiapua