Loading...
Polttarit 2020-02-22T16:14:15+00:00

Polttarit – vain parasta juhlijoille

Polttarit ovat kaason ja bestmanin taidonnäyte morsiamen tai sulhasen mieltymysten tulkinnasta. Sopiiko teille siis kuplivan kevyt samppanjan kruunaama matka makuaistien maailmaan vai ronskisti kokkiveitseen tarttuen ja oluisiin tutustuen vietetty päivän aloitus?

Onnistuneimpia polttareita ovat olleet ne, joissa koko polttariporukka on osallistunut ruoanvalmistukseen. Kokkikoulussa pääsette harjoittelemaan ruoanvalmistustekniikoita esim. kalan käsittelyä.

Myös viinien yhdistäminen ruokiin on usein toivottu ohjelmanumero – yhdessä rennosti viinejä maistellen mukana olijat ovat myös oppineet uutta. Kaksi eri viiniä alku- ja pääruoan antaa mahdollisuuden vertailla konkreettisesti erilaisia yhdistelmiä. Näin jokainen löytää oman suosikkinsa varmasti.

Polttarit ovat herkuttelijoiden juhlaa

Upea juhla-ateria kuuluu myös polttareihin. Ruoka suunnitellaan aina toiveidenne mukaan, mahdollisia teemoja ovat esimerkiksi

  • Samppanjamenu
  • Grilliherkkujen parhaimmisto maailmalta
  • Merellinen menu

Kaikki menut voidaan toteuttaa niin, että koko polttariseurue osallistuu ruokien valmistukseen. Tai haluatteko antaa polttareiden päätähdelle upean mahdollisuuden päästä valmistamaan fine diningia ammattilaisen johdolla?

Lue lisää kokkikoulusta.

Malja rakkaudelle!

Mikä olisikaan upeampaa kuin nauttia laadukasta kuohuvaa juhlapäivänä? Tai nauttia aterian päätteeksi erinomaista konjakkia?  Herkkukasarilla ei ole alkoholilupia, mutta suositamme aina juhlajuomat alkumaljoista digestiiveihin. Kiireisen juhlan järjestäjän työtä helpottaaksemme tuomme myös juomat juhlapaikalla.

“Laadukkaat viinit ja ruoat luovat muistoja.”

Herkkukasarin cocktail-koulussa harjoitellaan erilaisia drinkkien valmistustapoja ja drinkkikoulu voidaan teemoittaa omaan polttariteemaanne sopivaksi – haluaisitko esimerkiksi tutustua Casablancan Rickin Blainen, Marilyn Monroen ja Miami Vicen Sonny Crockettin suosikkidrinkkeihin? Lue lisää cocktail-koulusta.

Viineistä voidaan myös rakentaa ohjelmaa päiväänne. Viininmaistajaiset on pidetty ohjelmanumero polttareissa – kuohuviinipruuvi kohottaa taatusti tunnelmaa! Tasting voidaan rakentaa rennoksi ja käytännönläheiseksi ohjelmaksi tai halutessanne myös varata kunnolla aikaa viinien vertailuun ja opiskeluun. Tai varataanko parhaita oluita saaviin ja annetaan juhlatunnelman viedä mennessään?

Lue lisää viininmaistajaisista.

Polttarit suunnitellaan budjettinne mukaan

Polttarit suunnitellaan aina toiveidenne mukaan myös kustannuksien osalta: hintaan vaikuttavat muun muassa menutoiveet sekä tilaisuuden kesto ja sijainti.

Esimerkki budjetista
10 hengelle 520-640 € (kotitalousvähennys on huomioitu hinnassa)
6 hengelle 320–440 € (kotitalousvähennys on huomioitu hinnassa)
Tällä summalla luomme teille 3–6 ruokalajin upean illallisen. Hinnat ovat esimerkkejä ja sisältävät työnosuuden ja raaka-aineet. Hinnassa on huomioitu kotitalousvähennys (saat vähentää verotuksessa työnosuudesta 40 %).

Kun valitsette meidät, saatte

  • upean, mieltymystenne mukaan luodun menun,
  • erityisen juhlavan tunnelman  – oman keittiömestarin ja hovimestarin käyttöönne,
  • ohjelmaa: viininmaistelun tai kokkikoulun ja
  • säästätte noin 50 % ravintolahintoihin verrattuna (kun 10 henkeä nauttii aterialla myös viiniä).
Sain kokea tämän elämyksen elämäni tärkeimpänä kesänä – joku fiksu oli keksinyt kutsua tämän tiimin polttareihini. Loistavaa! Ihanaa ruokaa, jota pääsin itse tekemään.

Tarja Oikarinen, Turku

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Haluan tarjouksen
Haluaisin lisätietoja tai ideointiapua