Herkkukasarin drinkit – Mustikkasour

Mustikkasour – drinkkiohje

Tämä hieman makeampi ja täyteläisempi sour on oiva seurustelujuoma ja maistuu aurinkoisena alkukevään päivänä muistuttaen pian alkavasta kesästä ja taakse jäävästä talvesta. Sokerin ja hapokkuuden harmonian kehitteli keittömestarimme 30 vuoden kokemuksellaan makujen tasapainottelusta. Tähtianis tuo drinkkii omaleimaisen sävähdyksen, joka kutkuttaa makuhermoja.

Resepti

8 cl mustikkamehua tähtianiksella maustettuna (itse keitettyä)
4 cl vodkaa
½ kananmunan valkuainen
3 cl sitrusmehua (tuorepuristettu lime, greippi ja mandariini)

Jäähdytä lasit ja sheikkeri. Kuivata jäät molemmista. Laita kaikki aineet sheikkeriin. Ravista. Kaada laseihin. Koristele mandariinin, limen ja greipin kuorella.
Tarjoillaan old fashioned –lasista.

Mustikkamehun ohje

½ dl mustikoita
1 tähtianis
½ sokeria
Tilkka vettä
Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä hetki. Siivilöi liinan läpi. Jäähdytä.

Tutustu myös palveluihimme

Järjestä tasting
Kutsu ystäväsi ja juoma-asiantuntijamme Mikko paikalle – viinien ja oluiden maistelu yhdessä on rentoa ja opettavaista.

Lue viininmaisteluistamme
cocktail_koulu_herkkukasari

Opi cocktail-koulussa
Cocktail-koulu on täynnä makuja, värejä, jään poltetta ja sitruunan potkaisua. Opit asiantuntijan opastuksella erilaisia drinkinvalmistamisen tekniikoita.

Lue lisää cocktail-koulusta
2019-04-30T15:27:44+00:00