Baskimaan menu vie gastronomian huipulle

Baskimaan keittiö arvostetaan yhdeksi maailman hienoimmaksi. Sen tyyli luottaa vain muutamaan laadukkaaseen raaka-aineeseen, yksinkertaisiin makuyhdistelmiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Tämä käy yksiin myös meidän keittiöfilosofiamme kanssa. 

Tervetuloa hienovaraisten makujen illalliselle.

– Pasi Jämä 

Menu

Siiderissä keitettyjä simpukoita

Paistettua karitsan karetta

Zurra Putuna eli paprika-kalakeittoa

Välisorbettia

Paistettua siikaa ja kapris-persiljavoikastiketta

Härän sisäfileepihvi ja roqueford-konjakkikermakastiketta

Flan de naranja eli appelsiinilla maustettu paahtovanukas

Menun hinta 130 € / hlö (ilman kotitalousvähennystä)
Viininmaistelupaketti 15 € / hlö (ei sisällä viinejä)

Esimerkkihinta on laskettu 10 hengen seurueelle ja hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (menusta maksettavaksi jää noin 95 euroa / henkilö).
Hinnat sisältävät keittiömestarin ja hovimestarin palvelut.

Arvostan suunnattomasti pelkistettyä tyyliä keittiössä. Siksi Baskimaa on minulle tärkeä. – Pasi

Pasi Jämä | keittiömestari

Pasilla on  30 vuoden kokemusta alalta. Pasi on tottunut järjestämään niin korkeanprofiilin istuvia illallisia kuin usean sadan hengen tilaisuuksia.

Keittiömestarina Pasi on taiteilija, inspiraatio voi iskeä keskellä yötä – sinä ja vieraasi saatte nauttia tuloksista. Blogistamme voit lukea lisää Baskimaan menun taustoista.

Martina Markkanen| Baarimestari

Martinalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus ravintola-alalta. Tilaisuuksien suunnittelu sekä toteutus unohtamatta A-luokan palvelukokemusta on tämän neidin vahvuus.

Luovuus sekä tiedonjano yhdistettynä aitoon läsnäoloon on merkittävä valtti elämyksiä luodessa.