Euroopan Mestarikokkien Pöydässä

Loading...

”Euroopan Mestarikokkien Pöydässä -menu saa inspiraationsa saman nimisestä kirjasta, jossa lukuisat mestarikokit esittelevät mitä mahtavampia luomuksiaan. Menuseen on valikoitu uusia tuttavuuksia, kuin myös ikiklassikoita eri mestarikokkien ravintoloista. Menussa näkyy Herkkukasarin kädenjälki, lisäksi annokset on valmistettu pääsääntöisesti suomalaisia raaka-aineita hyödyntäen . Haluan kunnioittaa kirjantekoon osallistuneita kokkeja, joiden annoksista olemme tehneet omanlaisemme versiot; täten olemme päättäneet mainita kunkin ruokalajin jälkeen sen tekijän sekä ravintolan.

Tervetuloa nauttimaan, Euroopan mestarikokkien pöytään.”

Keittiömestari Pasi Jämä

MENU

Vihannesterriiniä makean sinappipyreen kera

Robert Kranenborg, Hollanti / Ravintola La Rive

—-

Rapua ja mätiä parsakermassa

Jan Buyetaert, Belgia / Ravintola De Belle Fleur

—-

Savustettua ankanrintaa misokastikkeessa

André Jaeger, Sveitsi / Rhein Hotel Fischer Zunft

***
Haukipyörykät

Harald Wolfhart, Saksa / Ravintola Schwarzwadstube

Tournedos

Jean Bardet, Ranska / Ravintola Jean Bardet

***

Madeira Semifreddoa ja mustikkakastiketta

Gianfranco Vissani, Italia / Ravintola Vissani

6 ruokalajin menu 130 € / hlö

Esimerkkihinnat on laskettu 10 hengen seurueelle Turun alueella.

Hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (6 ruokalajin menusta maksettavaksi jää noin 95 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen). Hinnat sisältävät myös raaka-aineiden hankinnan sekä keittiömestarin ja hovimestarin palvelut juhlapaikalla. Ilmoitathan mahdolliset allergiat tilauksen yhteydessä.

Menun kanssa on mahdollista nauttia sille sovitettuja laatuviinejä – mikäli olette kiinnostuneita viinipaketista, niin mainitsettehan tästä yhteydenoton lomassa.