Loading...
Viini-ilta 2020-06-08T12:25:15+00:00

Herkkukasarin viini-ilta Turussa

Järjestämme Turussa neljä tastingia, kaksi keväällä ja kaksi syksyllä. Ohjelmassamme ovat seuraavat viinin ja ruoan yhdistämiseen keskittyvät viininmaistelut:

  • Punaviini ja ruoka (syksyllä 2020)
  • Viini ja jälkiruoka (syksyllä 2020)

Keittiömestarimme Pasi Jämä suunnittelee viini-iltojen maisteluannokset ja sovittaa niihin viinit yhdessä juoma-asiantuntija Mikko Leskisen kanssa.

Viinitasting kestää noin 2 tuntia ja illan hinta on 49 € / hlö.

Aika: torstai klo 18–20
Paikka: Puutarhakatu 7, 20100 Turku. Kadulta opastus sisään!

“Vuonna 2020  järjestämme neljä viini-iltaa.
Maisteluissa keskitymme viinin ja ruoan yhdistämiseen.”

Mikko

Viini-ilta syntyi asiakkaidemme toiveesta

Maistajaisissa tunnelma on hyvin mutkaton ja mukaan voivat tulla aloittelevat viinin ystävät kuin kokeneemmatkin maistelijat. Vilkas keskustelu, mielipiteiden vaihto ja omien viinimieltymysten vahvistuminen on tavoitteemme. Osallistujat saavat illan aikana tietoa viineistä sekä vinkkejä ruoan ja viinin yhdistämiseen. Maistelemme yhden illan viinikurssilla rauhalliseen tahtiin erilaisia viinejä ja pieniä maisteluannoksia, jotka on sovitettu viineihin.

Viini-iltaan mahtuu mukaan 22 maistelijaa ja viini-ilta järjestetään, mikäli vähintään 10 henkilöä on ilmoittautunut mukaan. Viini-illan hinta koostuu luentopalkkiosta ja viineistä, jotka osallistujat maksavat omakustannehintaan. Viini-iltojen kesto on noin 2 tuntia.

Aika: torstai  klo 18–20
Paikka: Puutarhakatu 7, 20100 Turku. Kadulta opastus sisään!

Jos haluat tietoa tulevista viini-illoista tai sinulla on toiveita tulevien viini-iltojen teemaksi lähetä sähköpostia: mikko.leskinen@herkkukasari.fi.

JÄRJESTÄ VIINI-ILTA KOTONASI

Voit myös kerätä ystäväsi koolle ja tilata meidät paikalle. Valitse mieleisesi teema – me suunnittelemme sinulle illan!

TARJOUS, KIITOS!

Kysy lisää!

Mikko Leskinen, Herkkukasarin juoma-asiantuntija

Puhelin 045 207 5499
mikko.leskinen@herkkukasari.fi

Tutustu myös räätälöitäviin viininmaistajaisiin. Tai haluatko yhdistää ruoan ja viinit? Lue lisää kokki kotiin -palvelustamme.