Loading...
Viini-ilta 2019-04-30T15:07:46+00:00

Herkkukasarin viini-illat

Syksyn viini-illat ovat parhaillaan suunnitteilla. Jos haluat tietoa tulevista viini-illoista tai sinulla on jotain toiveita teemaksi lähetä sähköpostia osoitteeseen mikko.leskinen@herkkukasari.fi.

Viini-ilta on mahdollista tilata myös kotiin, jolloin suunnittelemme ohjelman täysin toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Ota Mikkoon yhteyttä!

Viini-ilta syntyi asiakkaidemme toiveesta. Viini-iltaan mahtuu mukaan 22 maistelijaa ja viini-ilta järjestetään, mikäli vähintään 10 henkilöä on ilmoittautunut mukaan.

Viini-illan hinta koostuu luentopalkkiosta ja viineistä, jotka osallistujat maksavat omakustannehintaan. Lähetämme ennen viini-iltaa tiedon lopullisesta hinnasta, kun osallistujamäärä on selvillä.

Osallistujat saavat illan aikana tietoa viineistä sekä vinkkejä ruoan ja viinin yhdistämiseen. Maistelemme illan aikana rauhalliseen tahtiin erilaisia viinejä, tarjolla on myös leipää.

Maistajaisissa tunnelma on hyvin mutkaton. Vilkas keskustelu, mielipiteiden vaihto ja omien viinimieltymysten vahvistuminen on tavoitteemme. Viini-iltojen kesto on yleensä noin 1,5 tuntia.

Tutustu myös räätälöitäviin viininmaistajaisiin. Tai haluatko yhdistää ruoan ja viinit? Lue lisää kokki kotiin -palvelustamme.

JÄRJESTÄ VIINI-ILTA KOTONASI

Voit myös kerätä ystäväsi koolle ja tilata meidät paikalle. Valitse mieleisesi teema – me suunnittelemme sinulle illan!

TARJOUS, KIITOS!

Kysy lisää!

Mikko Leskinen, Herkkukasarin juoma-asiantuntija

Puhelin 045 207 5499
mikko.leskinen@herkkukasari.fi

Järjestä viini-ilta kotonasi