Loading...
Venäläisen keittiön klassikot 2020-01-02T12:10:02+00:00

Venäläisen keittiön klassikot

– Nuoruudessani isäni vieraili itänaapurissa työnsä takia säännöllisesti ja sain kuulla häneltä tarinoita edustusillallisten tunnelmasta ja tarjoilluista ruoista. Matkat suuntautuivat aina Moskovasta, Ukrainaan ja Tšetšeniaan asti. Minulle jäi voimakas mielikuva vieraanvaraisesta ja elämänmyönteisestä kulttuurista, jossa illallispöydässä puhuttiin asiat halki, liikeasioista neuvoteltiin tiukastikin mutta usein ilmeisen hyvässä hengessä. Myöhemmin ensimmäinen keittiömestarin paikkani oli Nikolai Gogolissa, joka oli venäläinen ravintola Turussa. Venäläisiä seurueita oli säännöllisesti ja heidän tapansa nauttia yltäkylläisiä ja pitkiä illallisia jäi mieleeni.

Nyt haluan tuoda yltäkylläisen ja lämminhenkisen elämyksen myös teidän seurueellenne.

Keittiömestari Pasi Jämä

MENU

Venäläistä kurkkua, smetanaa ja hunajaa huurteisen snapsin kera
Lohiseljanka
Pelmeni ja lihalientä
Blini mädin kanssa
Täytettyä saksanhirven fileetä
Gogol Mogol
Puolukkajäädyke

7 ruokalajia ja snapsi  140 € / hlö

Esimerkkihinnat on laskettu 10 hengen seurueelle ja hinnassa ei ole huomioitu kotitalousvähennystä (7 ruokalajin menusta maksettavaksi jää noin 95 euroa).  Hinnat sisältävät myös raaka-aineiden hankinnan sekä keittiömestarin ja hovimestarin palvelut juhlapaikalla. Ilmoitathan mahdolliset allergiat tilauksen yhteydessä.

Suositamme kuohuvaa läpi aterian – kysy viinipakettia.

Haluan tarjouksen
herkkukasari
Katariina Suuri kutsui ranskalaisia keittiömestareita hoviinsa 1700-luvun lopulla ja niin syntyi klassinen venäläinen ruokakulttuuri.
Haluan tarjouksen