Loading...
Saaristomeren raivoa -menu 2018-06-11T16:21:52+00:00

Saaristomeren raivoa

Keittiömestarimme Pasi Jämä on suuri Saaristomeren ystävä, hän on viettänyt aikaa Velkualla pikkupojasta alkaen. Meri on myös inspiroinut häntä suunnittelemaan tämän monipuolisen ja yllättävänkin menun – se kokoaa kesän ja Saaristomeren elementit yhteen iltaan.

Niin maissa kuin merillä.

Menu

Riimikaritsaa peruna-fenkolisalaatin ja vadelmakastikkeen kera
Viinisuositus Rotari Gran Rose Brut

Metsäsienikeittoa
Viinisuositus Kracher Pinot Blanc

Raikasta kuhacevichea ja saaristolaisleipää
Viinisuositus Adobe Gewürztraminer Reserva

Väliruoka
Karpalosorbet

Paahdettua siikaa rapukastikkeella ja kauden kasviksia
Viinisuositus Schloss Schönborn Rheingau Riesling Trocken

Yrttimarinoitua lampaan ulkofileetä, hunajaisia punajuuria ja hernepyreetä
Viinisuositus Gigondas L’Hallali Grande Réserve

Lakkajäädyke
Viinisuositus Virvatulet Lakkaviini

Haluan tarjouksen

Tuomme huippuravintolan luoksesi

Tuomme luoksesi kokin, hovimestarin, baarimikon ja kaiken mitä tarvitaan täydelliseen illalliseen. Ja sinä voit keskittyä juhlimiseen.
Kun lähdemme, keittiö on siivottu ja vieraasi ovat lumoutuneita.